lørdag 21. februar 2009

Årets første spirer

Blodbeger spirer.....JUHUUUU! Da har jeg nok engang fått bevist at disse frøene tåler vanvittig mye. Frøene fikk vi plukke av en plante på det rosegartneriet vi besøkte under Forumstreffet. Og de havnet aldri pent sammen med de andre frøene. De ble nemlig glemt igjen i veska mi. Der har de blitt skvist i mange mange måneder. Jeg hadde avskrevet de og fikk nesten panikk da jeg oppdaget at jeg ikke hadde bestilt nye frø. Så jeg satset på de frøene jeg hadde og nå spirer det. Nå er jeg spent på om planterommet funker sånn som det skal.
I dag har jeg sådd ei lita ladning. Helga har stort sett gått med til fotballkamper. Det er jenteturnering i helga, og da blir det ikke tid til mye annet. I morgen er det sluttspill, så jeg tror faktisk jeg skal legge meg snart. Må først se om fotballjentene har sovnet, tror nemlig de burde ha sovet for lenge siden.
Sit ups blir det mindre av, men litt nå og da teller også. Har lagret alt i et eget innlegg, det ble enkleste måten for meg å holde orden på antallet.

4 kommentarer:

Tove sa...

Så moro at de blodbegerfrøene spirer :-)

Miamaria sa...

Trodde nok de kom til å spire ja. :) Gratulerer. :)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Kanskje det var et veskeopphold som skulle til for at de skulle spire :-D

Anne på Moseplassen sa...

jeg har endelig fått sådd mine, venter spent på resultater...