onsdag 4. februar 2009

Blodbeger-panikk

Jeg har ikke fått sådd blodbeger ennå. Og frøene jeg hadde fra i høst, ser rimelig skvisa ut. Men jeg skal nå så de som de er og krysse fingre og tær. Og jeg som skulle så blodbeger tidlig i år sånn at jeg kanskje rekker at de setter frø.
Må nok vente til helga med å så neste runde. Hverdagene strekker ikke til. Jeg er kjempeflink å gå tur, i mellom kjøring av barn til og fra trening. Og nå er det et fantastisk turvær. Nydelig underlag og passe temperatur. Og med skikkelig bråkemusikk i ørene, så sanker jeg skritt som bare det. Men det skal jammen mye til for å komme over 10 000 pr dag. Og enda jeg er bevisst på det når jeg jobber, går mye til og fra inne på kontorene. I tillegg prøver jeg å få til en tur ut å gå i løpet av dagen. I morgen skal jeg på to møter jeg kan gå til, og det blir det ekstra skritt av.
Nå skal jeg male noen skuffer ferdig i et håp om å få i bruk en kommode sånn at vi slipper å ha luer og votter i plastkasser.

4 kommentarer:

Marit sa...

Det har jeg fått her også! Jeg sådde blodbeger for en måned siden, og ikke et eneste frø har kommet opp. så i dag har jeg funnet noen frø som jeg innbiller meg har bedre spireevne enn de jeg sådde først. Får håpe du får spiring på dine da!

Miamaria sa...

Jeg innbiller meg at du har frø fra samme kilde som meg, og jeg har vel 40 spirer inne på planterommet mitt nå. Lykke til.

potentilla sa...

Litt panikk jeg også, tror mine frø er for gamle. Må kanskje kjøpe nye idag....

Anonym sa...

Hei. Hvor kjøper dere frøene?