fredag 28. november 2008

Min fargeløse blogg

Skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til alt jeg har lyst til. Som foreksempel å stæsje opp bloggen min. Det irriterer meg hver gang jeg er her, at det er så kjedelig. Og nå er det så lenge siden jeg har forandret noe, at det tar ekstra tid å begynne med forandringer. Da blir det ihvertfall ikke gjort.
I helga har jeg planer om å få pakket inn alle adventspakkene (har vel ikke noe valg). Og så er det på tide å få oversikt over årets julegavehandling. Tror jeg har kommet ganske langt på vei, heldigvis.
Så skal noe julepynt frem og adventsstaken.
Men før jeg kan gjøre noe som helst skal ungene på diskotek. Og når de er ferdige der, kjører vi rett på hytta og blir der til i morgen. Mannen har kjørt allerede og da er det godt og varmt når vi kommer. Det blir deilig med ei halv hytte-helg, det er mange uker siden sist vi var der.

6 kommentarer:

Miamaria sa...

For meg er bloggen din et pusterom blant alle stæsj-bloggene. ;)

ToneM sa...

Jeg liker også bloggen din, og så sliter jeg med å få min egen slik jeg ønsker. God helg og kos dere på hytta!

fru Sandeggen sa...

Synes din blogg er fin!
Det trenger absolutt ikke være en masse stæsj;)

Jolima sa...

Siden jeg bryr meg mest om hva du skriver så synes jeg bloggen din er fin. Dessuten, du har noen skikkelig bra bilder - som man lett får øye på!

Anonym sa...

Jeg skrev her før i dag - men det forsvant i "ettellerannet":
jeg er uenig med deg. Bloggen din er sober og pen, -ikke fargeløs.
Nemlig!

nefertiti sa...

Jeg ser i bloggoversikten at du har brukt 'Min fargeløse blogg' som overskrift - og så åpner jeg den, og det første jeg ser er et bilde med en knallblå blomst.

Det holder, det :-)

(Alt stashet er sånt som man finner midt på natten når huset sover og det går an å bruke litt tid på sånt tull uten å bli forstyrret... ;-))