søndag 30. november 2008

1. søndag i advent

Takk for kommentarene i forrige innlegg!!
Nå er det søndagsro i huset, dagen starter som de andre søndager. Det vil si at jeg og minstemann er våkne. Han ser TV, jeg drikker kaffe og leser blogger. Foresten så var forrige søndag helt utenom det vanlige, da var det jeg som var sist oppe. Julebordet tærte på en gammel kropp, og jeg var såååå dårlig og trøtt.
Men i dag står det advent på kalenderen. Begynte så vidt i går og pynte litt i huset, presset gardiner og satt opp adventsstaken.
Alle eskene med julepynt står linet opp i gangen, så de skal jeg gå igjennom å finne frem den pynten vi skal opp med nå allerede. Siden vi skal feire jula på hytta, blir vi å pynte hjemme litt tidligere enn vanlig.
I dag står det lutefisk på menyen, gleder meg skikkelig til det.
Tror nok det blir tidlig middag for vi skal på konsert i kveld med Heidi Ruud Ellingsen og forsvarets musikkorps. Det blir nok en flott inngang til advent.
I går kom jeg på at jeg har glemt å kjøpe Amaryllis. Har en limefarget fra i fjor, men jeg bare må ha en rød til jul.......og en hvit.
Satser på at de har mer igjen på Rema eller en annen dagligvare, har funnet ut at det er samme sort som om jeg kjøper på Hagesenteret til tre-dobbel pris.

1 kommentar:

Mokki sa...

Her kom det på lilla duker og puter i går. Julegardiner og adventsstake på kjøkkenet fikset jeg også i går :) Nå har jeg hengt opp adventslysene i stua og mangler bare å få opp lysene på tujaen ute. (Det er et festlig prosjekt skal du tro *fnis*) God adventssøndag til deg!