søndag 9. november 2008


I dag har jeg ryddet på utsiden, fjernet rot og bært inn div som ikke skal være ute om vinteren.
Nå gjenstår det bare å oppdra barna til å sette inn div sparkesykler, fotballer og alt annet som ligger strødd.
På farsdagen er vi særdeles aktive. Han far holder på å flytte kontoret sitt til et større rom i huset. Super-jenta har ryddet rommet sitt, støvsugd og byttet på senga. Og minste-mann holder visstnok også på med rom-rydding. Det kommer deriomot ikke akkurat "rydde-lyder" fra rommet hans, men heller kjente "leke-lyder" og da er alt som normalt.
Svinesteika står i ovnene. Det har den gjort en hel time nå, oppdaga nettopp at jeg ikke hadde satt på varmen. Har ikke orket å nevne det for de øvrige, ingen har til nå sagt at de er sultne. De tror nok det tar så lang tid å lage steik.
I anledning at jeg har ryddet unna siste rest av sommeren, passer det bra å legge ved bilde av sommerens favoritt - Sjokoladecosmos. Knollene ligger godt innpakket i avispapir og henger i kjelleren. Krysser alt vi har for at det er et lurt sted å lagre løker og knoller.

1 kommentar:

Elisa sa...

Jaja, håpar steika blei god til slutt og at ingen oppdaga "bløffen" din! Flott bilde av sjokoladecosmosen, kanskje eg må ha ein sånn til neste år...