onsdag 21. april 2010

Første runde i hagen denne sesong

I dag har jeg ryddet litt ute. Fjernet alt mulig søppel som dukket opp når snøen forsvant. Det vil si, jeg har lagt alt i en haug- så regner jeg med at det kommer en snill mann og får det vekk.
Sparker, kjelker og ski er satt i en stabel som også er klar til avhenting.
Har begynt å fjerne en flettevegg som har fått skikkelig overbalanse. Knakk alt i små biter som jeg har lagt ved bålplassen. Minsten og jeg skal være alene i helga, så da blir det båling en av kveldene.
Vet ikke helt hva jeg skal ha der veggen var. Den hadde absolutt sin funksjon da den var intakt. For den skjulte et ganske stygt område.
Har tenkt litt på om jeg rett og slett skal forsøke å plante høye stauder der slik at de kan bli som en hekk med tiden. Problemet er at det er et skikkelig ugressområde med vanvittig gode vekstforhold for brennesle.
Kanskje jeg dekker området med duk i første omgang.

På planterommet er det masse grønt for tiden. Petunia vokser fint, samme med blodbeger. Har dessuten litt urter som også begynner å komme seg, samt et par sorter sommerblomster som venter på å bli priklet. Har dessuten endel frøpotter som står på badet til spiring.
Intensjonen min om å så opp alle frøene gikk i vasken i år (også). Tenk at jeg tror på det hvert eneste år.

Denne uka har vært innholdsrik. Har vært siste studiesamling før ferien. Har en oppgave å levere før sommeren, i tillegg til masse pensum som må pløyes gjennom.
Har hatt megling og veiledning. Er overbevisst om at veiledning er en god måte å utvikle seg på. Burde vært noen med veiledningskompetanse på hver eneste arbeidsplass.
I går var jeg med minstegutten på kontroll for astma og allergi. Han har vært underbehandlet, så nå ser vi frem til bedre tider. Legen stilte dessuten spørsmål med egg-allergien. Det ble tatt nye prøver, så kanskje vi kan prøve å gi han egg snart. Han har aldri smakt egg, og har ei lang liste over ting han vil spise om det gis klarsignal til det.

Ellers er det full fart med revyskriving. Det er bare halvannen mnd til første forestilling, tiden har flydd avgårde. Vi har mange gode ideer, det er disse vi prøver å få på papiret for tiden. Vi er utrolig effektiv. Møtes ukentlig, men møtene er alltid korte. Liker effektivitet.
Nå skal jeg avgårde og hente datra på håndball. Og når jeg kommer hjem blir det et glass rødvin, strikking og TV. Det er den optimale hjemmekveld for meg.

1 kommentar:

Christina Mari sa...

Takk for fine ord.
Du er hjertelig velkommen tilbake.
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina