tirsdag 13. april 2010

Møte i Hagelaget

I kveld har det vært møte i Hagelaget. Temaet var hageplanlegging. Unni Kufaas, landskapsarkitetk i kommunen hadde en presentasjon. Hun var dyktig og hadde fine bilder fra flere hager de hadde besøkt da det var kåring av årets hage for noen år siden.
På loddsalg var jeg så heldig å vinne en pakke servietter og 4 potter med stemor.
Det var koselig å prate med likesinnede. Men samtidig stressende da folk fortalte hva de hadde sådd og priklet. Fikk nesten lyst til å dra hjem å så masse, masse med en gang. Men det blir ikke i dag og ikke i morgen. Har et maleprosjekt som må fullføres først.
Maling er undervurdert. Er helt sikker på at malere får altfor lav lønn. Har foresten heller ikke vært klar over at et vindu har så mange sider. Hver gang en side er malt, så dukker det opp en ny. Kjenner mange som synes det er artig å male, men har ikke sett noen av de her på loftet de siste dagene.
Det er vel ikke til å legge skjul på at jeg hater oppussing. Klarer ikke engang å bli motivert av tanken på å bli ferdig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er enig. Maling er kjedelig og vindusmaling er gørrkjedelig. Men - finn deg en lydbok til jobben så går den iallfall raskere?

Berit sa...

Ikke snakk. Har vurdert våre hjemlige jugendvinduer, og de trenger skraping, kitting og maling. Samtlige. I år, fortrinnsvis før myggen kommer. Grøss og gru! Jeg vil ut i hagen!