torsdag 22. januar 2009

Gjett hva jeg skal gjøre i helga?


It is not only only når man skal kjøpe såjord. Har mast i ukesvis etter såjord. Og ble lovt at den skulle komme inn den 15. januar. Så da jeg kom på hagesenteret i dag og møtte en hel palle med nyankommet såjord ble jeg rimelig fornøyd. Helt til jeg skulle betale, for det gikk ikke an å kjøpe den enda. Han sa at jeg måtte komme tilbake i morgen, fordi han må føre inn at varene er kommet. Jeg ble skikkelig forbannet, maken til service. Prøvde alt jeg kunne når det gjaldt å argumentere, men mannen sto på sitt. Mannen som sto i kassen skjønte antakelig hvor utrolig dumt det hørtes ut at det ikke gikk an å selge noe fra en palle som sto midt i butikken med en og samme vare. Så han kjøpte en sekk selv slik at jeg betalte han for den.
Snakk om lagerstyring!!!! Jeg har forståelse for at de må kontrollere innkomne varer, men det kunne da ikke være så vanskelig å ha kontroll over dette. Spesielt med tanke på at de allerede er sent ute med såjord.

4 kommentarer:

Gry sa...

Temmelig molboland! Bare se på varene - ikke kjøpe. Men det var nå bra det løste seg. Får håpe han i kassen ikke fikk seg en skrape når du var gått.

Berit sa...

Da kunne de for svarte latt være å sette pallen midt i glaninga på jordhungrige hagegale!
Vårt lokale Elkjøp har forresten samme praksis. Kan ikke selge noe de ikke har på kassa si, sjøl om det står i hyllene med pris og det hele. Har slutta å gå dit!

Mokki sa...

Ehhh... i datasystmet vi bruker på jobb så er det faktisk sånn at en vare ikke blir salgbar før den er ankomstrapportert til systemet. Dvs at man da ikke kan skrive en salgsordre til deg - dvs at du ikke ville fått noen kvittering :)

Nå tar det jo ikke vinter og votter å ankomstrapportere en vare, så jeg regner med at gutta her ville ordnet opp og gjort dette med en gang, så du kunne fått handlet.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg har planer om å kjøpe samme såjorda den 2.februar. Da skal jeg til Otta. Regner med at jeg må på Felleskjøpet der for å få tak i såjordjord i år som i fjor. Selv om det er Felleskjøpet på Lesja også, fører de ikke såjord. "Trenger man egen jord for å så da?" sier de der.