fredag 18. juni 2010

Freddan igjen

Proklamerte på Facebook at jeg skulle jobbe i hagen helt til det blir natt. Men etter å ha blitt "blåfrossen" etter en fotballkamp, frista det ikke noe særlig. Har bare stille og rolig fjernet statusen fra FB og holder meg helt i ro innomhus.
Da datra varmet opp til kamp, dro jeg innom Hagesenteret. Har ikke vært der siden de fikk nye eiere. De hadde ikke større utvalg, og stort sett samme priser som før. Kjøpte bursdagsgave til svigermor; rosebusk og clematis. Til meg selv ble det to henge-lobelia som skal plantes i melkespannet. En anemone og en Stevia.
Ble så glad da jeg oppdaga at de hvite duppene fremdeles lever, tror kanskje at en peon også har overlevd. Ellers så må jeg bare si "hvil i fred" til alle hosta(minus 1) og til samtlige takløk. Ergelig, hadde mange fine takløk som jeg hadde sådd selv for noen år siden.
Vi venter fremdeles tålmodig på sommer. Trenger noen varmegrader til for at sommer-følelsen skal sette inn.
I går var vi på avslutning for 7.klasse-jenta vår. Det var veldig trivelig, vi koste oss med deilig mat og mimret til gamle bilder.
Mandag er det avslutning for hele skolen. Det er et tradisjonelt utearrangement med grilling. Så underholder alle klassene med hver sin sang før hele skolen synger samlet til slutt. I år blir det ekstra stas for da skal ungene våre være konferansierer. De er leder og nestleder i elevrådet, og dermed de som skal binde sammen hele arrangementet.

2 kommentarer:

hildeG sa...

litt for kaldt å jobbe ute i dag ja. Og sånn som det blåser!

Lineca sa...

Dårlig sommer nå ja. Faktisk kan det ikke kalles for annet enn møkkavær. Jeg er hjemme alene så jeg skal okkupere tv'n og se på kongelig bryllup Om ikke det blomstrer i hagen så blir det i alle fall fantastisk blomsterbinderi å se der tenker jeg.
gratulerer med 7 klassingen. Poden min var ferdig på barneskolen i går. Veldig stolt men det er også veldig vemodig.