fredag 15. juni 2012

1000 åpne hager

Nå har jeg tatt skrittet og meldt hagen på 1000 åpne hager. Har gått mange runder med meg selv fordi jeg synes det er ganske skummelt å gjøre noe sånt.


Djevelen på skuldra mi sier at hagen min er ikke frodig, spennende, fin og ryddig nok til at jeg kan invitere vilt fremmede på besøk. Ugresset vokser vilt, jeg er dårlig på navn, merkelapper falt av og noen områder i hagen ser rett og slett ikke ut.

Engelen på den andre skuldra sier at hageglede kan og bør deles. Min hage er representativ nok til å vise frem og den er slik den er. Jeg har lagt ned mye arbeid og har mange fine stauder som etter hvert kommer til å bli frodige. Ugress har alle i sine hager og dette er min hobby som jeg gjerne viser frem. Min hage kommer i hvert fall ikke til å ta motet i fra noen, her kommer folk til å se at det går an å være stolt uten at alt er helt strigla.

3 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så tøff som du er! Hagen din høres ut til å være slik som min, men kanskje vi skal høre litt mer på engelen :))

Ha en fin dag. Klem

Turid sa...

Drit i djevelen og hør på engelen du :)) Det å vise frem hagen er unekteig litt skummelt, men når en først kommer igang er det utrolig gøy å møte likesinnede. Så kjempebra et du meldte deg på, heia deg!
Nyt helga og hagen.

Anonym sa...

A lábas, vagy fazék az nagyon szuper ! Jól mutat a virágok közt.. :)