søndag 13. februar 2011

En etternøler

Bedre sent enn aldri, tenkte sikkert denne amaryllisen da den står på sitt beste nå i februar.


Det er ikke stort annet som gror her for tiden. Har ikke kommet igang med såing ennå. Egentlig ganske overgitt over Hagesenteret som nok en gang ikke klarer å ta inn jord. Tror kanskje at kundegruppa de satser på er de som sår ringblomster og blomkarse i juni. Hvor klokt er det da? Hadde jeg vært forretningsdrivende hadde jeg gjort alt jeg kunne for at flere og flere skulle bli interessert i mine varer og gjort hva jeg maktet for at folk skulle bli hekta på det jeg driver med.
Nå skal jeg kjøpe vanlig blomsterjord på Rema og få ned blant annet blodbeger. Litt i seneste laget, men det ble ganske sent i fjor også pga samme problemet.
Vinteren er for tiden svært hagevennlig i og med at det ligger en halv meter snø over plantene.
I dag skinte sola over bygda, ikke akkurat her vi bor- men det er like før. Denne perioden er så flott. Det er nesten som man har våknet etter dvale. Ufattelig deilig at det er lyst om morgenen når jeg kjører på jobb.

6 kommentarer:

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Herlig med sol og dagslys igjen, ja! Jeg har også en amaryllis som blomstrer nå, men det er 2009-utgaven. Bra jeg hadde tatt vare på den! :)

Berit sa...

Fin etternøler! Hvilket minner meg på at jeg fortsatt har noen på kaldtlager som skal opp i varmen.

alex sa...

beautiful flower..

Local Internet Marketing
Gun Magazines
Gun Clips

Miamaria sa...

Her på Sortland hyra Plantesenteret inn den pensjonerte kommunegartner (tror jeg) og tidligere hagelagsaktive mann Høwe, for å fortelle om såing inne. Det er flere uker siden. Hadde kanskje vært et triks å tipse hagesenteret ditt om...

Unknown sa...

Tusen takk for at du tok deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen kommentar :)
Har vært flere ganger på Obs nå, føler aldri jeg blir ferdig :)

Linecas have sa...

Bedre sent enn aldri ikke sant. Veldig vakre er de. Sukk.