søndag 16. mai 2010

Varmegradene regjerer

Her har vi hatt en nydelig dag. Det har vært skikkelig varmt, sikkert rundt tyve grader. Det har gått to ras i området, to bygder er blitt uten veiforbindelse. Elvene i området er kjempestore, så vi får håpe det ikke blir flere ras.
Etter at morgenkaffen var inntatt i friluft, begynte jeg å rydde i bedene. Fikk tatt to bed helt ferdig, og et halvferdig prosjekt. Har også luket endel, nå er det jo så lett å dra det opp.
Koser meg mens jeg holder på og i hodet mitt snurrer det kontinuerlig. Tenker hele tiden på hva som skal flyttes hvor og hvor jeg kan lage nye bed.
Nå er det fotballturnering, så det blir hagearbeid mellom kampene. Jentene har gjort det kjempebra, de har vunnet fire kamper og en uavgjort. I morgen er det semifinaler, så da er det opp grytidlig. Men jeg regner med det skal bli tid til litt jobbing i hagen også.

1 kommentar:

Miamaria sa...

Huff, ja det er trasig at noen straffes på den der måten når vi har fått sånt knallvær. Hvem tenkte vel på at det kunne få slik effekt.

- Men vi får kose oss med det så lenge det varer. :) Her er også bed ryddet (noe i hvert fall), og blomster er fotografert. Så deeeilig med skikkelig vår - ja, nå er det jo i grunnen forsommer i beste delen av hagen, rett og slett. :)