tirsdag 2. februar 2010

Frøbyttemøte

I dag har det vært møte i Hagelaget. Det var frøbyttemøte og i år var det en spesiell vri. Sortland Hagelag hadde laget en frøboks som de har sendt til oss. De kalte boksen for Sarepta og der var mange spennende frø. Boksen skal videre til Dokka. Så håper vi at dette vil fungere sånn at det til slutt kommer mange spennende frø tilbake til Sortland. Takk for å ha satt dette i gang!
Før frøbytte, viste jeg bilder fra hagevandringer og turen vår til Tromsø. Det var deilig å se sommerbilder igjen. Det var nesten så vi ble våryre.
Fant en god del spennende frø, så nå er det bare å komme igang igjen med såing. Holdt nesten på å glemme av å ta med frø sjøl. Så det ble litt av et stress for å fylle frøposene. Jeg synes det er litt artig å gjøre litt ekstra ut av det til sånne anledninger. Derfor hadde jeg skrevet ut poser med blomstermotiv og klippet og brettet. Masse arbeid, så holdt jeg på å glemme det.

4 kommentarer:

Berit sa...

Smart med frøbytte hagelag i mellom. Og helt sikkert ekstra koselig å forsyne seg av dine poser med bilder på!

Miamaria sa...

Berit, går ikke den hagelagsboksen sånn passelig i retning deg nå da? ;) Bare å høre med Tove om ikke noe kan ordnes der, hvis dere også har lyst. :)

- Håper dere hadde det artig i Narvik, smart å friste med hagebilder først. Hvem får ikke lyst til å så da. :)

Berit sa...

Ikke noe hagelag her, ser dere - og det er litt for langt til Dokka for et frøbytte. Men jeg har meldt meg på neste runde av Hagegals omreisende frøboks! :)

Anne (Moseplassen) sa...

så artig at den hagegale frøboksen har fått seg en "avlegger", kjempesmart måte å dele frø hagelag mellom :D