søndag 6. desember 2009

Inneplanter= småfluer

Det er flere år siden jeg sluttet helt med planter inne(frøplanter om våren telles ikke). Det var vel da den store hagelidenskapen tok helt av at jeg ikke orket å stelle planter inne også.
Men det som fikk meg til å hive alle inneplantene, var en lang periode med småfluer. Da hadde jeg prøvd alt av kjerringråd og kjemikalier og klarte ikke å bli kvitt det ekle fluene.
Men i jula må jeg ha noen av de tradisjonelle juleblomstene. I år har jeg kun kjøpt en Hyasint og en Hippeastrum. Og jammen er det ikke kommet småfluer. Jeg hater fluer og er enda mer sikker på at de nye, brede vinduskarmene ikke skal fylles med stueplanter.

I går var det jule-kakebaking. Vi holdt på i 11 timer. Kun avbrutt av en filmseanse da vi så video fra første julebakinga i 1998. Ungene holdt på å le seg i hjel. Våre venners barn var mer interessert i baking enn våre. Jenta vår hang over et brett med pepperkaker og sleika på alle kakene.
Og nå er de blitt så store at interessen er omtrent på samme stadie. I går da det ble deres tur til å bake, var det et støynivå som kunne bryte lydmuren. De herja, flirte og sang helt ville julesanger. Kakene ble hjerter, kameler og en god del uidentifiserte objekter.

Hagebloggen min er for i ganske rolig modus. Det er stort sett den andre bloggen jeg oppdaterer. Men det er koselig at det dukker opp endel hagegal-lesere der også. Dere er hjertelig velkommen.

1 kommentar:

Unknown sa...

flott blogg, liker denne bloggen

du skulle hatt slik mal som denne tilbudsvarer.blogspot.com
slik at det er enklere å bruke chrome nettleser