mandag 14. september 2009

Kort oppdatering

Her er det skikkelig bloggtørke for tiden. Det er bare ikke alt man rekker. Og høsten er jo som vanlig ei racer-tid.
I hagen ser det ikke ut. Står fremdeles masse kasser og greier som skulle vært ryddet bort. I stedetfor har jeg bare vært og lagt tunge ting over når det er meldt litt vind. Og det blir ikke ryddig av det.
Hadde en kjapp runde ute i ettermiddag for å sjekke at det ikke er frø som holder på å blåse bort. Fikk tatt inn frø av blå valmuesøster.
Forrige uke var jeg i Praha. Dagene gikk med til møter, men om kvelden fikk vi sett både kirker og flotte hus. For meg som kommer fra en by som ble bombet under krigen, gjør det alltid stort inntrykk å se så mange flotte bygninger.
Siste døgnet ble tilbrakt på do. Akutt matforgiftning satte en stopper for den planlagte shoppingrunden. Tror aldri at jeg har vært så syk som jeg var den natta. Fem av sju ble syke, så vi er ganske sikre på at vi må ha spist noe vi ikke har tålt.
Nå er magen i orden igjen og matlysta på topp. Kroppen har sikkert godt av en sånn renselse, selv om jeg gjerne skulle vært den foruten.

2 kommentarer:

Berit sa...

Enig, noe av det flotteste med Praha er at det er så lite ødelagt at det er bygninger fra alskens perioder samtidig. Ergerlig å få siste dagen ødelagt. Renselse er sikkert fint, men fortrinnsvis på sjølvalgt måte og tidspunkt, og fortrinnsvis hjemme.

Linecas have sa...

Æsj så kipt. Har selv vært utsatt for ymse uhumske matvarer. Ikke noe særlig det der.
Praha har jeg enda til gode men ut fra alt hva mange folk har fortalt om den byen har jeg skjønt jeg har mye å glede meg til=)