torsdag 16. april 2009

Hjemme igjen

Hjemme igjen etter to herlige uker på Tenerife. Alt var helt topp, absolutt ingenting å klage over. Det var utrolig deilig med en liten smak av sommer.
Kom hjem med pellis-stiklinger som ble stjålet en sen nattetime på tur hjem fra en irsk pub.
Og hjemme sto alt bare bra til, blodbegerne hadde virkelig skutt i været. Må nok følge litt med så de ikke vikler seg i hverandre. Når jeg får tid skal jeg surfe litt på gal for å finne ut om topping.
Basilikum har også spirt villig; både vanlig, thai og sitron.
Ellers har jeg i år kjøpt minimalt med frø, skal igjen forsøke å tømme lageret. Men jeg ser ikke bort fra at abstinensene tar overhånd og jeg må kjøpe bare litt. Må på hagesenteret i morgen og kjøpe mer jord og noe gjødsel, så det kan jo være at jeg sprekker allerede da.
I dag har jeg vært dødsstrøtt, og det etter bare tre dager i jobb denne uka. Har hatt førstehjelpskurs i dag. Artig å gjøre noe annet når man er litt umotivert. Og med aktive kursdeltakere fløy dagen avgårde.
Etter jobb hadde vi UKK gåtest. Det er et ledd i et prosjekt vi kjører på jobben. Vi har tatt flere muskeltester, blodprøver og div andre undersøkelser. Så skal vi over en 12 ukers periode ha felles treninger, fokus på sunt kosthold, internundervisning og andre motiverende tiltak.
Har foresten laget egen blogg for prosjektet.

4 kommentarer:

Berit sa...

Så bra tiltak av jobben din!
Det hadde vært noe for meg og de tolv kara jeg holder lag med, hehe!

Harryford sa...

Deilg at turen var fin! God oppladning til UKK månedene det! ;-)
Jeg følger med!!! Leser meg i form liksom! ;-)

primula sa...

Deilig med et avbrekk i varmen mens vi venter på sommeren ja! Velkommen heim til snøen!

Lurte også med meg ett par pellisstiklinger fra verandakassene våre da vi var i Puerto Rico i januar. En av dem blomstrer fint nå!

Linecas have sa...

re EN pellis stiklign. Nøysom du er da. Jeg hadde en haug med stiklinger med meg hjem i fjor fra Tenerife. tenerife er bra men ukoslig og alt for dyrt. dog jeg kunne tenkt meg å ha prøvd norsiden av øya var i dyrehaven der utrolig vakkert mye grønnere og mere pittoresk enn på sørsiden.

Utrolig bra tiltak på jobben din. Eia alle arbeidsplasser var slik.