torsdag 18. desember 2008

Pakke-inn-julegaver-stund

Prøver å syns det er koselig og artig å pakke inn julegaver. Ikke det verste jeg gjør, men heller ikke favorittaktiviteten. Men med ei kald øl, så blir det jo ikke så aller verst. Hver gang jeg tar meg ei øl, tenker jeg på pølser- etter at Miamaria i et innlegg skrev at det er like mange kalorier i ei øl som i pølse. Ja, ja - ihvertfall ikke i tvil om hva som er best.
Men nå er det TV-tid, gidder ikke mer. Har dessuten strikketøy som må bli ferdig fordi det er julegaver.
Fikk Impecta-katalogen i dag, har bare fått bladd i den. Skal lese den grundig i jula, må bare ikke glemme å ta den med på hytta.

5 kommentarer:

Berit sa...

Jeg må ta mi pakke-inn-julegaver-stund i kveld, skal levere i morra. Men jeg skal da jamen ha rødvin til!

Røsslyng sa...

Fordelen med å pakke inn gavene er å vite at man er ferdig ;)

Kos deg og ha en fin førjulstid videre!

Miamaria sa...

Jeg hadde rosévin første dagen jeg pakket inn julegaver, om det ikke nødvendigvis går fortere så er det i hvert fall morsommere.

Hva øl angår så ble jeg kjørt på jobb i dag, sånn at jeg i det minste kan drikke øl mens de andre spiser julemat. ;) (Jeg liker ikke standard julemat.) Hi hi hi

primula sa...

Har hatt Impectakatalogen på nattbordet de siste dagene. Mye fint der i år og. Har satt altfor mange kryss allerede, selv om jeg har tenkt å begrense såingen kraftig denne gangen. God jul på hytta!

Linecas have sa...

Halleluja så fint heading bilde du har. Urlekkert!
Snakk om å bli distrahert. Det jeg skulle si var at jeg har impecta katalogen men glemt at jeg har den,sent på natt nå men søttan den må jeg sikle litt i likevel før jeg legger meg. Og så til det jeg egentlig skulle si ja.. Ønsker deg og dine en riktig god jul. =))