torsdag 11. desember 2008

En hilsen fra datter i huset

Kjempe deilig og tenke at snart er det juleferie, har gjort stort sett alle juleforberedelsene på skolen b.l.a juleball,juleverksted, lucia feiring og nå gjenstår bare skole gudtjeneste. Nå til dags er det kaotiskt i huset vårt men snart er det jo jul så da blir det nok koselig i dette huset. Vi ungene har adventskalender og får en liten gave vær dag, så mamma gleder seg enda mer enn oss til at vi skal åpne pakkene på morgenen, selv om hun har pakket dem inn selv. Jeg ble mest fornøyd med og få RBK matboks! Og nå har vi fått litt mer snø i Håkvik og det er jo selfølgelig kjempe koselig. Nå gleder alle seg i huset til julaften siden i år skal vi prøve noe nytt nemlig feire jul på hytta og der er det jo strøm og varme så det blir kjempe topp. Alle i familien har en travel tid nå i advents tiden, mamma driver med korøvelser,pappa har speider og kurs og jeg og Henrik har masse treninger. Så til alle dere som leser dette: God Jul:)

Hilsen Anniken 11 år

1 kommentar:

Harryford sa...

God Jul til deg og Annika!

Flott å se at du prøver deg på voksenbloggen! Skulle mamma være opptatt en dag, så er det ingen sak for deg å ta over! ;-)

De er fryktelig travle de voksne hos deg, holder på med kor og speider og kjøringer og greier! - jammen fint at dere hjelper til! ;-)

Ps Jeg pleier å erte guttene her i huset, 12 og 15 år gamle, om at de skal få lapper i julekalenderen hvor det står at de skal vaske opp og sånn!!!
Kjempegøy - hver gang - synes jeg - men ikke de!!!!