tirsdag 5. mars 2013

Snart er det vår

Nå er det ikke lenge igjen før det er vår. Når påsken er over, da er jeg i skikkelig vårmodus.
Har sånn smått begynt forberedelsene til hagesesongen. Blant annet har jeg ryddet på planterommet. Stoff, garn og papir har fått vike og pulten er klar til å bli plantebenk igjen.
I går bar vi opp noen planter fra kjelleren. Og det var ikke noe vakkert syn, tror gjenoppliving er for sent. Det så temmelig dødt ut. Men jeg vanner og håper at det skal være et lite tegn til liv.
Kjøpte en god del pelargonium og fuchsia i fjor da Ballangen Hagelag hadde temamøte. Min lykke er at det ser ut som samme dama kommer tilbake i år igjen, så da får jeg kjøpe ny ladning.
Må bare lete i papirene og finne ut hva de fineste het, sånn at suksessen kan gjentas. Så får jeg vel bare innse at overvintring ikke er noe for meg.

3 kommentarer:

Rebekka sa...

Hærlig å få begynt og klargjøre til vårsesongen :)
Kos deg med planlegging og planting:)

Ha en fin ettermiddag

KLem

Lene fra Lillehammer sa...

Jeg håper jeg er i vårmodus jeg også etter påsken, men her laver snøen fremdeles ned og det ser ut til at det tar sin tid før det blir vår her på Lillehammer. Men litt vår-terapi ble det da i går da jeg fikk priklet masse spirer og i dag har jeg planer om å så litt til. Så joda, jeg øyner fremdeles håp om at vi snart har en god sesong i møte.
Overvintringen av mine pelliser har gått ganske bra i vinter og nå har alle blitt stusset og står i vinduer og bord. Jeg vet det var et år jeg mistet alle jeg også, men det var fordi jeg glemte å gi de litt vann i ny og ne. Blir fort at man glemmer det når man kanskje både er hagelei og pellisene ikke viser seg fra sitt beste lenger. Men man får tenke på hvor flotte de blir igjen.
Ha en super dag og takk for hyggelig kommentar inne hos meg!

Marit sa...

Hei

Lenge siden sist. Jeg fant deg på bloggen til Lisbeth. Håper det går bra meg deg og hagen din :-)

Klem fra Marit