torsdag 26. juli 2012

I`m singing in the rain

Været tar vi som det er, har ikke annet valg. Så derfor har jeg bestemt meg for at jeg ikke orker surke over D-vitaminmangel, trutning og annerledes sommergarderobe.
Har heller ikke så mye å sutre for, i hagen gror det nemlig mot alle odds. Det har vært en usedvanlig spesiell sommer. Har oppdaget at flere liljer som ikke kom opp i fjor, egentlig bare har lagt på lading- for så å komme i år. Og mye annet spirer og gror, tror faktisk ikke jeg har mistet en eneste plante i vinter.
Se bare på Irisen til høyre i bedet, så mange knopper har jeg aldri hatt på den før.

3 kommentarer:

primula sa...

Fint og frodig i bedet ditt! Ja, hagene har ikke hatt vondt av været i sommeren. Og den forholdsvis lave temperaturen gjør at alle blomstene varer mye lenger når de først har sprunget ut. Så det er nu ei trøst det da:) Tror jeg har samme iris som deg. Har flere selvsådde sorter som blomstrer for første gang i år. Vet du navnet på de som står i bedet ditt? Sikkert en sibirica, men... Ha en fortsatt fin sommer. Det blir visstnok varmere over helga!

Aina Strand sa...

Aldri så galt at det ikke er godt for noe ;-) Gratulere med god spiring!
Hilsen fra Sunnmøre (her synger vi også i regnet)

krepsemor sa...

Vi har i alle fall sluppet å bekymre oss for plantene mens vi har vært på ferie :) Og det er en kunst å klare å unngå at det går ut over humøret, for det gjør det.....Her var det også kraftig vind i tillegg til regn, og det var ikke gunstig for plantene, og særlig de høye fikk gjennomgå!
Men jeg skal prøve å synge likevel, he-he!
Utrolig frodig i bedet ditt, og flott iris med mange fine knupper!
Fortsatt god ferie!