søndag 8. mai 2011

Status etter helga

Har kun to bed igjen å rydde i. De andre bedene er ferdig og har fått gjødsel.
Det er vanskelig å se hvordan vinteren har herjet blant staudene. Foreløbig ser det ganske greit ut, ser ut som mye har overlevd. Som vanlig savner jeg Trollius Alabaster, ser ikke livstegn. Tror det samme var i fjor, og plutselig så var den der igjen.
Det er så utrolig spennende å gjette på hva som kommer hvor. Hadde ei mega ommøblering i fjor (og det er ikke dokumentert), så det blir nok mange overraskelser.

Jeg satte ned en ny pallekarm, den skal brukes til småplanter. Mens de andre tre skal være urte-kasser. Vet ikke om jeg begir meg på grønnsaker, etter en miserabel sesong i fjor.

I løpet av uka skal jeg gjøre ferdig de to bedene, fylle pallekarmen og rydde i alle hagetingene som står litt her og der.
I tillegg skal jeg forbedre og utvide et bed. Har allerede samlet sammen stein som skal brukes til kanter.
Det blir nok det jeg rekker i neste uke. Fotballsesongen er i full gang og i tillegg holder vi på med 17.mai-forberedelser i klassen til minstemann.

2 kommentarer:

Mattisheimen sa...

Flinka! Vi fikk raka i hagen hjemme tidligere i uka, og gjort reint i blomsterbedene. Godt å ha det gjort :)
Vi har imidlertid hatt et gedigent museangrep på hagen i vinter! Den har spist av de fleste hekkplantene, samt plommetreet. Spent på om de overlever ... Staudene ser ut til å ha fått være i fred.

Renate

Alia sa...

Hi!
I really like ur blog!
Keep up the good work!
Alia from http://aliascreativelife.blogspot.com/