onsdag 18. november 2009

Om å holde liv i hagebloggen utenom sesong

Nå er det vanvittig lenge siden jeg har skrevet i hagebloggen. Det har sin naturlige forklaring; er rett og slett ikke mye som skjer på hagefronten for tiden. Har masse urensa frø, og fremdeles uvaska potter. Men nå kjente jeg at det var godt med en pause. Helt pause blir det ikke, i allefall ikke i hodet.
Har funnet ut at dersom jeg plages med å sove om kveldene, så lager jeg nye bed og flytter om på planter (altså ikke på ordentlig). På den måten har jeg funnet ut at hage også egner seg som sovemedisin.
Jobben er ganske krevende for tiden. Svineinfluensa er i fokus, vi har mer telefoner enn normalt og i tillegg har vi vaksinert endel.
Er også blitt student, veldig interessant- men krevende. Har ennå ikke fått studieteknikken i orden, men regner med at jeg må vel snart venne meg til både lesing og oppgaveskriving.
Ellers er alle friske her hos oss. Hele familien er omsider vaksinert, men vi jenter ble vaksinert denne uke- så vi er nok ikke så godt beskyttet ennå.
Veldig fornøyd med at minstemann fikk vaksine. Det ble gjort på sykehuset med kjempegod oppfølging. Vi var der i flere timer, og ble veldig godt mottatt- følte meg helt trygg på at det skulle gå bra.

2 kommentarer:

Nabodama sa...

Min hageblogg går også mer eller mindre i dvale når vinteren kommer. Elendige lysforhold for fotografering og et annet fokus, rett og slett.

Men nå har jeg faktisk skrevet et blogginnlegg. Så det er håp:)

God helg, og lykke til med studier!

Sigrid sa...

He,he. Hageplanlegging som sovemedisin har jeg også brukt noen ganger. Det er effektivt :-)