mandag 5. oktober 2009

Altfor tidlig vinter

Plutselig er det blitt frost ute. Satser på at det må bli en periode med mildvær, for jeg er langt fra klar til dette. Hadde store planer i helga om å sette ned liljeløker og tømme krukker. Men så har jeg vært syk, og da har det ikke blitt gjort noe i det hele tatt.
Innehelg har ihvertfall gjort at jeg har hatt tid til å sortere og rense frø.
De omreisende frøboksene er også klare og går i posten i morgen. Som vanlig ble det et pæs å få til å skrive ut etikettene. Jeg gjør det så sjelden, at jeg klarer ikke å huske fremgangsmåten mellom hver gang. Heldigvis har jeg en kollega som er flinkere å løse sånne utfordringer.
I morgen tar jeg høstferie sammen med ungene. Vi skal bare være hjemme og kose oss. Torsdag skal vi bake lefser sammen med ei venninne og hennes barn. Ingen av oss har bakt lefser før, så det blir jo spennende å se om vi får det til.
I dag er det korøving, for min del blir det nok bare å høre. Har fremdeles mye hoste og er rimelig tett i brystet, så sangstemmen blir nok deretter.

3 kommentarer:

Berit sa...

Du er jamen tøff som tar frøboksene en runde til. Mye arbeid, men så sprer de mye glede på sin ferd også!
Her er frost hver natt, men såpass sol om dagen at det går an å være hagemenneske. (Om man da ikke er på jobb, grr!)
Med ønsker om god bedring og en lang, mild høst etterpå!

Nabodama sa...

Jeg rekker aldri å sette ned løker. For plutselig er det bare vinter...Men det sies (seinest i dag) at det ikke er så nøye hvordan man setter ned løkene. De finner riktig vei opp?

Linda sa...

Hei! Koselig blogg du har:) Lefser høres veldig godt ut:) Håper bakingen gikk bra! Jeg og mamma har bakt det en gang før, og det ble en stor suksess så det håper jeg blir tradisjon :)
ha en super helg.