lørdag 6. juni 2009

Helg med mye sang og lite hage

Nå er det en stund siden jeg har hatt tid til å jobbe i hagen. Var en tur i Svolvær i uken og kom hjem med et par plante-poser. De andre damene springer på klesbutikker og handler, mens jeg er storfornøyd med en tur på torvet. Fikk til og med en liten hagevandring hos en bekjent og fra hennes hage fikk jeg ei rot Iberis.
Hele helgen går med til korfestivalen. Jeg har både vært med og sunget, jobbet masse dugnad og deltatt på konserter og kurs. Nå har jeg nettopp vært hjemme og tatt igjen et par timers søvn som jeg ikke rakk i natt pga sen jobbing og tidlig opp.
Søndag blir forhåpentligvis hagedag. Må dele tiden litt med øving, mandag begynner vi oppkjøringen til revyen- så da må alt være klart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet akkurat hvordan det der er - på denne tiden kolliderer sommerhobby og vinterhobby for meg og... Men korsesongen er på hell for mitt vedkommende. I morgen er det konfirmasjon og konsert, deretter er det bare noen små øvelser med Cantarelle, ingen store evenemanger før høsten. Sang og hage er kjempetrivelige hobbyer :)