torsdag 21. mai 2009

Bloggtørke

Det blir lite tid til blogging for tiden. Rekker hverken å skrive egne notater eller følge andres blogger. Dette er jo som kjent ei travel tid i utgangspunktet. Og når det i tillegg har dukket opp andre prosjekter som tar av tiden, blir det minimalt med tid til overs.
Ute vokser og gror det både i bed og frøpotter. Nå blomstrer gravmyrt, småhjerte og aurikler.
Ei hel fruktkasse med frøpotter har helt hvite merkepinner, må ha brukt feil tursj. Krysser fingrene for at jeg har laget "kart" over kassen og kan finne ut hva jeg har sådd.
Har plutselig fått så lyst på jordbær, så nå går et av bedene til det formålet.
I helga er det foballturnering, så da spørs det om det blir tid til å plante jordbær. Men det får bli litt oppstykket og delt, så skal jeg nok bli ferdig med å fjerne planter og legge duken.
Fikk en hel hengerlast med stein i går. Har ei venninnne som har et graveprosjekt bak huset sitt og der har det gravd opp tonnevis av sprengt stein. Hun ble glad og jeg ble glad.
Nå er det frokost før vi kjører til første kamp.

1 kommentar:

Linecas have sa...

Ikke bare du som er fraværende, jeg har gitt emg selv en kakk i huet nå. På tide å våkne opp nå. Dvale som har var i snart et år. Hjelpes , nei nå er det på tide å skravle og skrible litt igjen.=)

hehe leste det om kjøkkenvaskinga di og hvor lenge det er til konfirmasjonen, haha! Du er verre enn meg.=D